In The Shadow.

Tak pernah nak habis.Satu cerita ditambah satu lagi cerita.Hey lemau lah aku macam ni.Tolong, tolong cari ending dia cepat-cepat.Tak mampu dah.

Yes, life isn't fair.But I do believe, Allah uji kita seteruk mana pun tapi feedback dia nanti itulah yang terbaik kita pernah dapat.If no one cares, aku tahu "Maha Besar" itu sentiasa jaga dan temani aku.

Kita perhatikan sahaja nanti.What you give, you'll get back baby.Jangan gusar, jangan khuatir.

*Oh, selamat berpuasa!

8 comments:

unlalapress said...

Garisan penamat.

Ahmd Ibrhm. said...

Epilogue is just around the corner. Wait Datin wait.

dochi said...

wait till karma shown ;)

Afiq Ah said...

mungkin kita patut lebih bersabar.

intan.maisarah said...

hihi..

kita diuji dengan hebat setanding dengan kehebatan kita mengatasi masalah itu


:)

Syaza Shaker said...

Unlalapress : Carikan aku garisan penamat itu, tolong?

Ahmd Ibrhm : Ya Dato', I will.Thanks ;)

Dochi : Yeap! Baru kau tahu rasa susah itu.Kan Dochi?

Ikah : Sebab itu aku percaya dengan "Maha Besar", Ikah :)

Intan Maisarah : Sangat-sangat betul.Imma supergirl! Hihihi :)

Adele Mohd said...

doakan yang dia akan gembira dengan ape yang dia akn dapat nnt huhu

Syaza Shaker said...

Adele Mohd : Aku sentiasa doakan dia :) Hihihihi