Berambus.

Kau cuba mempertikaikan kesalahan bahasa aku.Aku ini perosak bahasa, bilang kau.Tapi cuba kau fikirkan semula.Adakah bahasa yang aku gunakan itu bahasa sopan sehingga kau perlu menang-menangkan sangat? Setahu aku bahasa yang aku gunakan itu adalah bahasa kasar.Jadi tak perlu rasanya kalau kau nak menangkan bahasa kasar.Bukan?

Cukup package dengan kau cerita pasal aku di status fesbuk kau.Bahasa kau pun baik juga sebenarnya.Kita langsung tak kenal luar dalam, tiba-tiba kau shoot aku.Memang bom lah aku baling kat kau.

I am so absolutely and completely fucked up.Pelis lah brotha.Blah okay?

9 comments:

Q said...

asal ni? :\

Juice said...

errr, wow.

Syaza Shaker said...

QJ : Entah mamat nii.Cuba nak pertikaikan cara percakapan aku.Dah kenapa nak emosi lebih entah.

Juice : Err, obvious sangat ke?

arep ismail said...

gampang maksudnya senang . haha .

Syaza Shaker said...

Arep Ismail : HAHAHAHA mana kau tahu lakhnat?

icz said...

hoho, kau mmg super bad girl lah.... hihi, i likee a lot.................

Syaza Shaker said...

ICZ : Who are you lah brotha? Dont be so anonymous lah en -.-

Aza Aziz said...

I know who is he ! Hahaha .

Syaza Shaker said...

Aza Aziz : Gaaaahhhh diam diam ! Haha