Ini Kepala Aku Bukan Kepala Kau.

"Selfish" word aku rasa kita patut ada.Kadang-kadang baik kita harus bertempat.Kalau tidak, memang asyik kepala kita dipijak ditenyeh.Nak ke macam tuu?

Terlalu give dalam any relationship pun payah jugak.Tak kisah berkawan atau bercinta.Memang sangat payah kalau terlalu give.Mana nak take nya celah gitu?

Aku rasa aku harus tunjuk garang aku.Harus jaga-jaga.Baru tiada orang berani bikin onar sudah sama aku.

2 comments:

Q said...

give and take are vital. kalau dh melampau kita sendiri patut mengorak langkah, pijak tenyeh bagai dkt mereka

Syaza Shaker said...

Qayyum : Itu salah satu kelemahan aku.Terlalu banyak give dan tidak peduli apabila dipijak.Kali ini memang langkah panjang lah aku dari mereka semua.