Based On Picture.

Gambar sudah jelas.Luar dalam aku kau tak tahu-menahu langsung.Aku pun tak hamak mahu tahu pasal kau.

Kau rasa puas memalukan aku depan orang lain? Keep repeating my fault.Kalau boleh satu campus kau mahu heboh pasal peel aku.Kau rasa sangat puas ke? Memang aku tidak tegur kau tapi kau harus faham if you're in my shoes.

Aku baik sama kau bukan maksud aku suka dimalukan.Ini sebab aku malas mahu cari masalah.Selagi boleh diam, aku akan diam dan act like nothing.

Mulut kasi scan dulu lain kali, okay? Kang ada jugak mulut kena sesah kang.

*Se-rock rock aku, se-jantan jantan aku, aku masih lagi punya perasaan malu.

6 comments:

lapanbelas said...

Jadi kebal okay ?

Syaza Shaker said...

18 : Dah masuk setahun aku jadi kebal.Lagi didiamkan, lagi menjadi-jadi.

sang mantan, said...

teruskan diam kamu. story mereka tak kan ada ending.

Syaza Shaker said...

Sang Mantan : Tapi kalau tidak ditegur, lagi hebat cerita dijaja.Busit !

pencaci jalanan said...

face to face la.main tarik-tarik rambut.tengok rambut sapa kuat.hehe

kau belajar bukan selamanya kat sana.layankan je.

Syaza Shaker said...

Pencaci Jalanan : Mulanya mahu juga wrestling tapi batalkan niat dulu.Haha ! Aku cuba tapi kadang-kadang aku ambik hati juga.Manusia kan?