Cenggeng.

Air mata aku bercucuran jatuh atas papan kekunci.Kenapa cenggeng sangat nii? Lagi sikit Syaza.Sabar sabar.Tsk tsk

Ibu sudah bikin blog.Sure dia stalk blog aku nanti.Siap sedia kebalkan diri.Mati lah aku mati lah.

Nak balik ! *lap hingus*

12 comments:

Monster Globalisasi said...

mati hidup kembali.. hehe

arep ismail said...

sabar ya aja . sebulan lagi kau cium la bau semenanjung .

Syaza Shaker said...

Monster Globalisasi : Tahu tak apa.Hihi

Arep Ismail : Aku mahu kira hari sekarang.

lemongrassbeam said...

Relex...
Ko kan kebal.
Sabo eaaa.

pencaci jalanan said...

cuti semester 5hb
dah tak sampai sebulan
nanti keluar la dari labu-an.

Syaza Shaker said...

Safraa : Manada aku kebal bah :(

Pencaci Jalanan : Aku mula pulang 14hb.Lagi 28 hari untuk tiba detik itu.

Afiq Ah said...

sabar :)

Syaza Shaker said...

Afiq Ah : Masih mencuba :')

Lulu Raisyaa said...

chill okay sayang, tak lama je lagi may tu :)

Syaza Shaker said...

Lulu Raisyaa : Ya aku sedang menunggu :)

april said...

'ibu sudah bikin blog ?'

haha..
somehow itu cute.

Syaza Shaker said...

April : Ya ibu dan ayah aku sudah ada blog.Risau pula aku.Hihi