Sempurna.

Are you perfect enough to judge someone? Kau tidak pernah puas.Hati kau berbekalkan apa? Benci semata-mata? Kala kau menjaja cerita tentang kedua "Orang Besar" aku, sabar aku tidak dapat ditahan lagi.Jangan sampai aku ludah.

Aku tidak perlu kau untuk jadi darah daging aku.Kau memang lopek.Can you ever really forgive, if you can't forget?

Dengan mendoakan kejatuhan orang lain, kau yang akan merasa dulu "jatuh" itu.

13 comments:

Tora Gagarin said...

relax . biar pi dorang tu .

Syaza Shaker said...

Tora Gagarin : Kalau darah daging sendiri perlu ke di-lantak pi kan?

T and T said...

saudara ?

pencaci jalanan said...

tajuk: sempurna bukan pakaian manusia.
mukadimah: sungguh jahat orang itu.
isi: kau henjut je orang itu dengan hati berbulu penuh.jangan kasi chance!
penutup: sudahi henjutan kau dengan muka penuh kepuasan
moral of the story: jangan kau (syaza) jadi macam orang itu.sekian.

Syaza Shaker said...

Tora Gagarin : Yes exactly.

Pencaci Jalanan : Aku tak mahu jadi begitu tapi sikap dia mendorong aku.Sedih wehh :(

Afiq Ah said...

pasti dia akan jatuh andai terus bersikap begini. Kita bakor je!

Syaza Shaker said...

Afiq Ah : Mungkin kalau dia bukan darah daging aku, aku akan bako.Hihi

s.u.h.a said...

haha. stab back itu kan satu permainan.

Syaza Shaker said...

Suha : Tapi kalau darah daging sendiri menikam belakang saudaranya? Permainan keluarga ke itu?

april said...

hurm
ayat terakhir tu-macam betul.
tak cakap kat siapa-siapa pun.cakap kat diri sendiri.sebab dendam,pernah harap orang lain jatuh.
tapi yang jatuhnya - cuma diri sendiri.

Syaza Shaker said...

April : Nah, at least kau dah sedar :)

intan.maisarah said...

aku punya perangai yang agak pelik

aku lebih suka biarkan orang sakitkan aku
dan aku diam bisu

Syaza Shaker said...

Intan Maisarah : Ya aku juga begitu cumanya aku luahkan melalui blog ini lah.Tapi kalau dah lebih-lebih, tak boleh nak tahan jugak babe.