Live Your Life.

Talking about life, life such a game to roll on.Macam-macam ragam manusia ada.You must think wisely in picking people.Jangan setakat tengok luaran cool, dalaman jadi super cool.No way lah man.

Kita umpama parasit.Kita tak boleh nak hidup seorang.Try lah test hidup seorang, apa akan jadi? Takkan menjadi apa-apa gua guarantee sama lu ! Sebab itu kena pandai roll on in life.Kena pandai dalam segala aspek.

You only live once bak kata The Strokes.

9 comments:

s.u.h.a said...

aku nak perut macam perempuan baju biru dalam gambar tu. sigh.

Syaza Shaker said...

S.U.H.A : Bukan kau sorang yang impikan begitu *mengeluh

Afiq Ah said...

benar.

dochi said...

kena pandai dlm segala aspek ?

Syaza Shaker said...

Ikah : :)

Dochi : What I mean is, life is unpredictable kan? So kita kena pandai in everything, which is sebenarnya kinda impossible so that life kita takde nak terbuang begitu saja.Am I clear? Haha rasa macam tunggang terbalik explanation.

pencaci jalanan said...

kau benar.

Syaza Shaker said...

Pencaci Jalanan : You're back ! :D Rindu kau dude.

april said...

you only live once...

but dont worry,no one gets out of here alive,beb.

:)

tapi saya setuju.
kita semua parasit.
makhluk sosial.
tetap perlu teman.
no man is an island..

Syaza Shaker said...

April : Parasit kan kami semua? Haha yeah memang true apa awak cakap :)