Somebody Get My Mom.

Generally as we know, Hari Ibu dah nak tiba.Eh ke dah tiba? Er belum lagi rasa-rasa aku.Ah biar lah.Aku sebagai anak rantauan tersangat lah sebak sebab dah missed 2 big days.Mother's Day & Mom's Birthday.Seryes sentap

Ibu, at first we can't get along langsung kan? Dua-dua kaki baran hah memang sorang jadi kak long gangster sorang lagi jadi ibunda gangster lah cerita dia.Time after time, masing-masing muhasabah diri agaknya.So these 2 people dah boleh act like having great relationships.Alhamdullillah for that

Ibu, you know me well kan? You said hati Aja kebal.But you know what it have inside.Altho kita berantakan macam dah nak perang dunia, ibu tahu Aja sayang ibu bagai nak rak kan? Sometimes, I wish I was just like you.For real.

You're the one, Normala Abd Rashid.Garang macam harimau pun, ibu tetap ibu.Okay, Aja dah sebak sangat sekarang.Babai

*Gambar punya lah low quality. Lopek betul

8 comments:

s.u.h.a said...

our mum are always the best.

Syaza Shaker said...

S.U.H.A : Yeah exactly true.So appreciate them selagi masih ada kan?

lemongrassbeam said...

Ibu aku pun rimau. Duk marah² je. Dedulu aku taleh nk get along dgn ibu aku gak. huk².
time by time. human can change. :) Alhamdulillah.

~Miss Tipsy~ said...

Alalala! Is good to hear that aja appreciate your ibu....dh jauh baru terasa kn. bagus anak sedara acik nih. H@ppy mother' s day kak mala...heee ;-)

Syaza Shaker said...

Safrra : Yeah thank God for that.Manusia bila-bila masa boleh saja berubah, kan? Kau dengan aku nii memang serupa sangat hah.Haha

Miss Tipsy : Yeah, bila jauh baru terasa rindu sayang semua ada lah ! Hihi eh eh ini siapa ya? Cik Norli ke? Sorry lah tak cam :(

Farhana said...

bagus lah aja da byk berubah nmpaknya..jgn nakal2 lg k..hee~ lov u..=)

Lulu Raisyaa said...

mak kau dengan mak aku sama je, harimau malaya haha

Syaza Shaker said...

Nana : Ala berubah sikit pun Na haha nakal sikit takpe kan Na? Hihi love you more Na :D

Lulu Raisyaa : Itu lah.Kadang-kadang ibu aku jadi cheetah kau tahu.Siap kejau kejau lagi haha