Lubang Punggung.

Tak faham aku dengan perangai manusia yang sentiasa-fikir-diri-sendiri-betul ni.If yes you hate me that much, kenapa perlu stalk aku? Dan kenapa perlu selidik selok-belok life aku? Oh so that, kau boleh membezakan betapa heaven-nya life kau dan betapa hell-nya life aku?

Heh.You're such a pathetic.

Dengan sewenang-wenangnya kau menjaja cerita.Puas sekarang? Aduhai.Don't ever think that you're so that right.Just see what really happened to you now.Dunia kau sebenarnya tak heaven mana pun.

Tak pernah terniat aku mahu jatuhkan kau, tapi kau? Syabas syabas! Semoga dengan hasil stalk kau, kau boleh memuaskan diri dan penuhkan rasa kebencian itu lagi.Okay? 

“Never waste a minute of your precious life by squandering it thinking about people you don't like”

Bear that in your mind buddy.

14 comments:

dochi said...

dr sudut physical fact yg paling mudah :

diorang ni nak perhatian kamu .
wah hebat ! hahaaa .

trust me , dia sayangggg kamu lebih dr sayang kawan2 kamu .
*peghhh .

arep ismail said...

Untung la kau aja punya orang yang amik berat . Sanggup selidik segala benda .

Syaza Shaker said...

Dochi : Semah weh sumpah.Aku tak perlu kot.Sila angkat kaki dan silapalingkan muka.Argh!

Believe me, I do trust your words hihihihihhihi

Arep Ismail : Kalau ambil berat tentang positive one, aku tak kisah Arep.Ini kalau sibuk tentang negative semua, heh just go lah.

diamonddiaries :) said...

kau relak je kau relak . hha

Syaza Shaker said...

Diamond Diaries : Diamond, kalau sekali boleh lagi weh.Ini dah berkali-kali, aku pun naik berbulu.

intan.maisarah said...

manusia kadang kadang punya penyakit jiwa yang sukar dibendung
sering merasa insecure dengan sekeliling.
hingga perlu mengintip kehidupan orang lain.

Syaza Shaker said...

Intan Maisarah : Yeah insecure yang manusia sekelilingnya akan merampas hak dia.Sangat pathetic

yui92 said...

those people seem to like you a lot =p

Diyana said...

stalker adalah orang yg tak ada kerja nak dibuat.

Scya Lollita said...

THEY just jelous laaa .
saje je tu .
let us love that hater(s)

Syaza Shaker said...

Scya Lollita : Love that haters? Hm ayoh lah cuba :') Hihihihi

Syaza Shaker said...

Yui : Like me? I think they hate me a lot ada laaaa haha

Diyana : Yeah, kalau nak stalk pun agak-agak.Jangan obvious sangat

Adele Mohd said...

kenapa laa nasib kite nii same ;(

Syaza Shaker said...

Adele Mohd : Haha! Nampaknya kau ini kembar aku yang selama ini aku tercari--cari lah :( Hihihi