Annexe.



Jay! Buku awak kita dah beli.Ewah seronok ni.Thanks for the signature too! Anarki awak best ah ada stim stim sikit.Haha!

Tak banyak buku yang dapat beli hari itu.Nah takpe, Jay dah bagi link kan? So apedehal.Nanti borong semuuuuuuaaaaaaa sekali! Hah kak Fynn, awak cantik betul bila ketemu tau.Tapi tak sempat nak huggie huggie.Tsk tsk

Itu hari gua yang pegang.Best bukan main kepalang.

11 comments:

penjajah minda said...

anarchy in malaysia!!! lets pogo!!

Anonymous said...

thanks to me

Syaza Shaker said...

Penjajah Minda : Kau sudah baca dude?

Anonymous : I'm sorry but who are you? Apa-apa pun, welcome :)

kulu Muhammad. said...

fuck liver!

Syaza Shaker said...

Kulu : Haip! Kalau nak pinjam Anarki, namo fuck namo namo.Tak bagi kang!

Ahmd Ibrhm said...

Untunglah datin dah beli dato' belum lagi sobsss

Syaza Shaker said...

Dato' : Alaa nanti Dato' nak beli jugak kan.Haaaa :)

syafiq mohamad said...

yeah.buku ganja,asid,balut,perempuan,bong dan punk rockers.hehe.

Syaza Shaker said...

Syafiq Mohamad : Punk is not dead! Haha

orked.ungu. said...

Untunglah!

-ungu (:-

Syaza Shaker said...

Ungu : Kalau Ungu nak, meh lah pinjam ;) Hihihihi