Self Respect.

Soal maruah cukup besar.Especially for women.Untuk lelaki juga ada maruahnya.Tetapi dalam isu ini, maruah seorang perempuan sangat sensitif.Lu langsi sikit lu boleh mati wo.

Segala cerita kau tak perlu kau heboh.Lagi-lagi yang ada sensitive part.Cukup kau seorang tahu.Pulak cerita dia, kau seorang perempuan.

Macam-macam pandangan orang akan bagi.Pengalaman memberi kita pengajaran.That's why I'm telling you guys this, sebenarnya.

So girls, be good.

14 comments:

sheriff ranggo said...

semmat lak 2 gambar kn...

Syaza Shaker said...

Suka kau ya? Ku rasa ku kenal kau ni :b

Buddd said...

adinda evans rules!

T O R ▲ said...

lantak pi sama depa .

Buddd said...

memang kau kenal pun. kthxbye

Betty Hanny lahh~ said...
This comment has been removed by the author.
Syaza Shaker said...

Budd : Haha kenal kenal.She's my inspiration you know.Hope she'll find way back.

Tora : Dah kenapa lantak pi ekau ni hah?

penjajah minda said...

gambar tue buat aku meleleh..hehe

Dato' said...

Aku cuak dengan perempuan.now.Mcm-mcm petaka dah.Aku harap datin baik-baik kat 'sana'.jangan buas-buas :)

orked.ungu. said...

Mengerti. haih, moga dia jumpa jalan kembali.

syafiq mohamad said...

kasihan.

Syaza Shaker said...

Penjajah Minda : Tadah pakai baldi weh ! Haha

Dato ' : Ya sangat susah sekarang untuk carik gaids bercirikan timur.Moga kau jumpa satu hari nanti.Hihi Datin kat sini baik-baik saja Dato' :)

Orked.Ungu : Ya aku juga doakan yang sama.

Syafiq Mohamad : Beringat sebelum terlambat kan? :)

intan.maisarah said...

nk body macam gambar tu!!!

*sigh*



kadang kadang kita kena g sekolah balik
belajar akhlak dan adab

Syaza Shaker said...

Intan Maisarah : Aku jugak babe! Mengidam badan macam ni.Grr! Yeah, bukan untuk orang lain.Untuk diri sendiri jugak.