Singa-Pura.

Untuk kali ini, let those pictures speaks.

# In the train from Changi Airport to Aljunied.

# See the Merlion? Try to guees why it was named as Merlion hihi

# Tramp to the Palawan beach.

# Say hello to Rocky and Suki !

# Seronoknya jadi saya HAHA

# Hi Universal Studio !

# They won't let me in lah.

# Aw ! It's only Madagascar ride lah stupid.

# Don't be so hyper lah please.Buruk muka kau hah.

# Mummy's guard.He sooooo handsome weh !

# Too late to see those monsters tsk tsk

# Last day of our fucking lovable journey

# Ma, I love you

# Bapak anak sepesen.

# Marilyn Monroe, you know I love you bunch.

Singapore was super cool.Yeah, it was.Satu benda paling tak cool aku rasa, public toilet sana.Kalau nama pun dah di luar Malaysia, pasti-pasti toilet dia takde pili.Alahai aku lemah betul kalau bab ni.

Plus nak mencari Halal foods pun agak susah.Kena hati-hati lah.Mengharap kat fast food lah.Itupun nasib baik fast food dah ada logo.

Last one thing ! Barang sana sumpah murah gila.Honeymoon sana pun okay aku rasa HAHA hi yayang, kita pulak bila lagi? Kui kui kui.

p/s : Picture last tak cool.Aku tahu.

11 comments:

Monster said...

pictures speak louder than words.I love,datin :)))))))))))))

Danish Farhan said...
This comment has been removed by the author.
Syaza Shaker said...

Soon our turn okay Dato'? Haha love Dato' bunch taaauuu hihihihihi

Afiq Ah said...

comel lah cinta kita ni :)

Syaza Shaker said...

Ikah : Kalau aku dapat honeymoon dengan kau lagi syok sayang <3

T O R ▲ said...

welcome to my paradise . majulah singapura ! rindu pulak nak pulang sana .

Syaza Shaker said...

Tora : Jadinya apa lagi? Pulang saja! Hihihihi

intan.maisarah said...

tak pernah ke sini

Syaza Shaker said...

Intan Maisarah : You should come ;)

adele mohd said...

wahh seronok ronok, i yang dok berjiran dgn singa-pura2 pon tak penah ag jejak USS haa ;(

Syaza Shaker said...

Adele Mohd : Ala someday tu, datang jugak rezeki you.Sabar ya ;)