Miles.

Kelak, mungkin aku tak bisa menahan. Kelak, mungkin aku tangisi. Kelak, mungkin aku rindui. Satu permainan yang paling aku cuba untuk elakkan.

Tapi mustahil...

Dan tapi, aku percaya. Walaupun bukan handred persen. Tetap ada tersisip sekubit percaya itu. Untuk aku terus menang dalam permainan sentimen nii. 

10 comments:

jaja . said...

kita semua boleh shaker .
btw , aku rindu kau

Syaza Shaker said...

Jaja : Yea aku tahu. Sebab itu aku percaya. Hell yeah, aku rindu kau juga Jaja.

ana said...

kita cepat kalah pada permainan sentimental kan.

Syaza Shaker said...

Ana : Sangat. Kau pun?

AkuPerempuan said...

teruskan berjuang.

Encik H said...

Aku rasa, antara perkara yang paling best ialah menahan apa yang sebenarnya tak mampu aku tahan..

p/s: aku cadangkan kau remove verification code ni..hahaha

intan.maisarah said...

:)

Syaza Shaker said...

Aku Perempuan : Ya aku sedang kuatkan diri aku nii, M. Terima kasih.

Encik H : Tapi penat kalau berulang-ulang kali kena tahankan benda yang sama saja.

*Haha aku tak setting pun benda alah code tuu. Kau tak payah type pun takpe aku rasa asalkan kau dah sign in Google kau.*

Intan Maisarah : :}

dochi said...

semoga kau menang kawan!

Syaza Shaker said...

Dochi : InsyaAllah teman!